21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Újabb nagy nevek a Balaton Soundon

2014. május 20.
1.9281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A mai délelőtt folyamán újabb nevekkel bővült az idei MasterCard Balaton Sound fesztivál, azonban sajnos egy rossz hír is övezi az örömöt, ugyanis a világhírű Timbaland lemondta fellépését.

A zenész Timbaland új lemezén dolgozik, ezért minden nyári koncertjét visszavonta, így július 10-13.

között nem találkozhatunk vele Zamárdiban. Ennyit a rossz hírről, most pedig következzenek az új nevek. Elsőként Armin van Buuren a trance legismertebb DJ-je mondott ismét igent a felkérésre, úgy tűnik Armin-nak tavaly is tetszett a magyar közönség.

Dimitri Vegas & Like Mike szintén ott lesznek a Balaton partján idén júliusban. Az electro house Dj-ktől hatalmas bulit várhatunk. Rajtuk kívül ott lesz még Nervo, valamint együtt lép fel Hernan Cattaneo vs. Nick Warren páros.

Datsik neve talán nem hangzik ismerősen, azonban a következő jelzők hallatán biztosan nem okoz majd csalódást: elvetemült, rafinált, súlyos, szaggató és merész anyagairól hírhedt kanadai elektronikus zenész, DJ-producer. A listát még bővíti: HVOB, Clean Bandit, Bassjeckers, Hard Rock Sofa, Scarlett Etienne és a Sigma duó. Ismét hatalmas lineuppal készülhetünk a Soundra.