13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Új termékcsaláddal bővült a Toman Diet

2019. december 10.
20.1721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tomán Szabina már évek óta ismert név a diétázók és az egészségtudatos emberek között, ugyanis néhány évvel ezelőtt alapította meg a Toman Diet márkát, mely most egy új termékcsaláddal bővült, méghozzá a Toman Vitallal.

A Toman Vital termékeket nem csak diétázóknak ajánlják, hanem mindazoknak, akik természetes hatóanyagokkal szeretnék nap mint nap a szervezetüket egyensúlyban tartani, természetes és egészséges módon.

A termékcsalád öt féle termékből áll:
Toman Rost+
Toman FatToBurn, zsírégető italpor
Toman Collagen C+, kollagén italpor
Toman CellNoMore, anticellulit italpor
AquaAway 10+, vízhajtó italpor

A Rost+ azok számára tökéletes választás, akik kevésbé kedvelik a rostban gazdag zöldségeke és gyümölcsöket, emiatt a nap során kevés rosthoz jutnak. A vízben oldódó rostpótló és rostbevitel-növelő étrend-kiegészítőt belekeverhetjük kedvenc zabkásánkba is vagy akár avokádó krémbe is tökéletes. A zsírégető italporban található gyógynövények és természetes összetevők segítenek megszabadulni a zsírpárnáktól, természetesen megfelelő táplálkozás és sport mellett.

Új termékcsaláddal bővült a Toman Diet - 2. kép

A kollagén nagyon fontos a kötőszövet számára, így aki egy nagyobb diéta után van, annak szinte kötelező a kollagén italpor, hogy bőrük ismét feszes legyen és rugalmas. Az anticellulit italpor bőrfeszesítő, vérkeringést javító, méregtelenítő hatással bír. A vízhajtó italpor 10 gyógynövény kivonatával plusz az almaecet sokoldalú hatásával átmossa, tisztítja a szervezetet a felesleges víz és salakanyagok kiürítésével.

A Toman Vital termékei megvásárolhatóak a Toman Diet üzleteiben, ahol természetesen tanácsokkal is ellátnak a szakértők.