Zwack Izabella és Zwack Sándor közös fejlesztése éveket vett igénybe, mire elkészült az új ital, mely limitált mennyiségben készül évente a különleges gyártási eljárásnak köszönhetően.
Zwack Izabella és Zwack Sándor büszkén mutatták be legújabb terméküket. Az Unicum Riserva különlegessége az egyedi gyártási eljárás, melynek során dupla hordós érlelés zajlik, azaz az ital alapját képező Unicumot először a budapesti Soroksári úti pincerendszer legnagyobb és legidősebb hordójában érlelik, majd ezt követően Zwack Izabella saját tokaji aszús hordóiba kerül az Unicum, ahol tovább érlelődik. Ennek köszönhetően az italnak különleges Tokaj íze lesz.
Emellett az italba egy kevés 2007-es évjáratú Tokaji aszú is kerül. A klasszikus keserű Unicum íze találkozik az édeskés Tokaji aszúval, így válik az Unicum Riserva ízvilága lágyabbá, fűszeresebbé és gyümölcsösebbé. Zwack Sándor elmondása szerint:
Az Unicum Riserva májusban kerül az üzletek polcaira, de már most is megtalálható a legismertebb éttermekben és bárokban, valamint a Zwack Unicum webshopjában.
David Beckham lovagi címet kap Károly királytól, Victoria pedig Lady Beckham lesz