20 °C
borús égbolt
2024. május 23., csütörtök
Dezső

Új fogyókúrás módszer hódít Amerikában - A keresztény diéta!

2013. november 28.
2.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy újabb fogyókúrás hóbort hódít meg egyre több embert a tengerentúlon, a keresztény diéta ugyanis nem csak elképesztően egészséges, hanem fogyasztó hatása mellett állítólagosan még Istenhez is sokkal közelebb kerülhetünk általa.

A keresztény diéta lényege, hogy 21 napig csak és kizárólag zöldséget, gyümölcsöt és magvakat fogyaszthatunk éppen úgy, mintha böjtölnénk, ami ugyebár már évezredek óta az ortodox keresztény vallás részét képezi.

A keresztény diéta kipróbálói szerint a böjt első néhány napja egy kicsit nehéz, de a kezdés nehézségeit követően már nem kívántak semmilyen egészségtelen táplálékot, sőt mi több, a cukros ételek és italok iránti vágyuk is teljesen megszűnt.

A keresztény diéta Amerikában olyan komoly trenddé kezdte kinőni magát, hogy a hívők a böjt alatt gyakran összejönnek annak érdekében, hogy így erősítsék egymás hitét abban, hogy bírják a megpróbáltató, ám semmiféle káros hatásokkal nem járó diétás módszert, amivel 21 nap alatt akár 5-8 kilótól is meg lehet szabadulni.