27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Új boltot és gépet mutatott be a héten a Nespresso

2016. május 06.
5.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A világ egyik legnagyobb kávékapszula gyártó cége hazánkban immáron tíz éve van jelen.

Ennek apropójaként tegnap este megnyitotta harmadik és egyben legnagyobb Nespresso Boutique-ját Budapesten. A megnyitó során a Nespresso Magyarország ügyvezetője azt is elárulta, hogy hamarosan vidéken is nyitnak Nespresso Boutique-ot.

Az Aréna pláza ad otthont a Nespresso harmadik üzletének, melynek hivatalos megnyitója tegnap este történt meg. Egy hatalmas Boutique-ot nyitott a vállalat, ugyanis számukra nagyon fontos, hogy a legjobb minőségben és a legnagyobb hatékonysággal szolgálják ki vásárolóikat. Immáron 169 négyzetméteren várják a kávéimádókat, ahol hazánk legnagyobb kapszulafala található, közel 120 000 kapszula található egyszerre a falon. Az üzletben egyszerre hat pénztár üzemel, továbbá egy kávékóstoló sarok és egy használtkapszula-gyűjtőpontot is elhelyeztek az újrahasznosítás jegyében, ugyanis manapság már minden harmadik kapszula visszakerül a Nespressohoz.


Az impozáns üzlet hatalmas üvegfelületekkel, kávé inspirálta színekkel és modern, letisztult designnal épült. A harmadik budapesti üzletet követően a vállalat a közeljövőben már vidéken is szeretne üzletet nyitni.

A héten elején egy új - üzleti felhasználásra szánt - kávégépet is bemutatott a Nespresso, az új Aguila 220 kávégép képében. Ez a kávégép egyszerre két kávét is tud készíteni, míg nagyobbik testvére akár négy kávét is képes egy időben készíteni. A gép havonta akár 4 000 csésze kávét tud lefőzni azonos minőségben.


Ezeket a kávégépeket elsősorban hoteleknek és kávézóknak ajánlják, hiszen nagy mennyiségben lehet kávékat készíteni. A gépe nem kapszulákat, hanem párnákat lehet tenni, összesen 11 féle kávéőrlemény közül lehet választani. A gépben található egy hűtő is, hogy a tej mindig hideg legyen, továbbá egy csésze melegítő és egy pohár hűtő.