8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Túl van az operáción az Irigy Hónaljmirigy frontembere

2013. november 29.
2.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Komoly műtétet hajtottak végre néhány nappal ezelőtt az Irigy Hónaljmirigy frontemberén, Sipos Petin, akinek szerencsére nem az életéért küzdöttek az orvosok, mindössze egy rutinbeavatkozáson esett át, de karrierje szempontjából így is kulcsfontosságú volt az operáció.

Peti saját bevallása szerint már évek óta szenvedett fájós térdeitől, és az utóbbi időben kétszer is olyan súlyosan ráesett jobb térdére, hogy már csak nagyon nehezen tudta elviselni a fájdalmat, így még az év végi koncertek előtt szerette volna helyrehozatni lábait.

Az énekes szerint talán még jó darabig húzta volna a betegséget, ha nem kellett volna korábban megműttetniük nagyobbik fiúk térdét, amivel egy időben Peti is megnézette a lábát, és kiderült, hogy súlyos porcleválástól szenved, amit mielőbb meg kell csináltatni, még mielőtt nagyobb baj nem lesz belőle.

Sipos Peti szerint a műtétet nagyon jól viselte, de az utána következő véralvadásgátló injekciókkal meggyűlt a baja, elmondása szerint ugyanis nem elég kemény legény ahhoz, hogy csak úgy beadja őket magának.