4 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Történelmet ír a Barátok közt!

2014. július 14.
2.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A mai napon hivatalosan is bevonulhat a hazai rekordok világába a Barátok közt, lévén az RTL Klub jól ismert, és sokak által kedvelt szappanoperája megkezdi 17.

évadját, azáltal pedig a hétezredik epizódját, ami teljesen egyedülálló a hazai televíziós sorozatok történetében.

A Barátok közt nagy érdekessége, hogy a jelenlegi szereplőgárdából ma már csak négyen vannak olyanok, akik a legelső résztől aktívak a szériában, ők Varga Izabella - avagy Nóra -, Tihanyi Tóth Csaba - avagy Novák Laci -, Szőke Zoltán - avagy Berényi Miklós - és Várkonyi András - avagy a jó öreg Vili bácsi.

A szereplők maguk is boldogan emlékeznek vissza az elmúlt 16 évre, így Várkonyi András szerint a Barátok közt rendszert hozott az életébe, hiszen soha nem volt ilyen sokáig egy munkahelye, amihez nyilván az is hozzásegítette őt, hogy már az első résztől kezdve nagypapát alakít, ezáltal nem tudott kiöregedni szerepéből.

Varga Izabella ugyanakkor szinte a Barátok közben nőtt fel, hiszen mindössze 25 évesen csatlakozott a sorozathoz, miközben feleség és édesanya lett, és úgy látja, hogy mindezt szinte teljes egészében a szériának köszönheti, ami biztos anyagi hátteret biztosított számára életéhez.