27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

Tom Cruise és 36 éves orosz barátnője felvállalták kapcsolatukat

2024. február 13.
26.9351
Mariann profilja, adatai
Mariann
A 61 éves legendás színész ritkán szokott párkapcsolatairól beszélni a nyilvánosság előtt, de még decemberben egy eseményen együtt látták egy fiatal orosz nővel, Elsina Khayrovával, akivel most végre hivatalosan is felvállalták kapcsolatukat.

A pár között 25 év korkülönbség van, ám a jelek szerint ez nem zavarja az orosz politikus lányát, aki nemrégiben egy jótékonysági eseményre is elkísérte Tom Cruiset, ahol Vilmos herceggel is találkoztak. A párhoz közeli források azt állítják, hogy sokat vannak együtt és olyan dolgokat tesznek, mint a hétköznapi emberek.

Tom és Elsina nagyon ügyel arra, hogy ne fotózzák le őket együtt, mivel szeretnék megvédeni a magánéletüket, a jótékonysági eseményre is külön érkeztek. A színész egyébként már háromszor is kimondta a boldogító igent, először 1987-ben Mimi Rogersnek, majd 1990-ben Nicole Kidmannek, végül 2006-ban Katie Holmesszal kötött házasságot és egy közös gyermekük is született.
decemberben egy eseményen együtt látták egy fiatal orosz nővel, Elsina Khayrovával, akivel most végre hivatalosan is felvállalták kapcsolatukat.'>