8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Többször is bajba került a súlya miatt, közel 100 kilót fogyott a nő

2018. október 11.
8.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Jesse Paquette egy mindössze 36 éves nő, akiről ránézésre senki sem mondaná meg, hogy egykoron súlyproblémáktól szenvedett, márpedig a New Hampshire-ben élő asszony valamikor 190 kilót nyomott, köszönhetően annak, hogy nem találta a boldogságot, és inkább az evésbe menekült.

A nő bődületesen sokat evett, naponta akár 8 ezer kalóriát is elpusztított, ruhamérete pedig 5XL-re duzzadt, de minden megváltozott, amikor összehozta a sors mostani férjével, azonban ez önmagában még nem segített neki abban, hogy leadja felesleges kilóit, néhány kellemetlen eset viszont már a jó útra terelte.

Az állandó mellkasi fájdalmak és az állóképesség hiánya ugyanis nem volt elég a nőnek, olyan megaláztatások kellettek neki, minthogy a súlya miatt leszállítsák egy repülőről, vagy hogy úgy beleszoruljon egy kajakba egy kiránduláson, hogy onnan több ember rángassa ki.

Jesse ekkor szánta rá magát, hogy segítséget kér, és elkezdett egy orvosi fogyasztóprogramot, aminek részeként két év alatt közel 100 kilót fogyott, jelenleg 95 kilót nyom, de elmondása szerint a jövőben szeretné még tovább csökkenteni a súlyát.