13 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Több mint 60 kilót dobott le egy év alatt a fiatal lány, így lett duciból bombanő

2018. november 06.
25.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő akaraterőről adott tanúbizonyságot az egész világ előtt Josie Desgrand, egy Queenslanden élő 18 éves lány, aki 16 évesen határozta el, hogy megváltoztatja az életét, lévén akkor a mérleg már közel 130 kilót mutatott, miután felállt rá.

A lány ekkor döntött, és drasztikus életmódváltásba kezdett.

Nem diétákban gondolkozott, hanem teljes változáson, ezáltal semmi extrát nem tett, csak kivonta az étrendjéből a cukrot, csökkentette a szénhidrát mennyiségét, és kevesebbet evett.

Hogy lett-e eredmény? Nem is kevés: 12 hónap alatt 63 kilótól szabadult meg a duci tinédzser, aki 18 éves korára egy igazi bombanővé vált, ezáltal már nem fáj a feje azon, hogy mit vegyen fel a ballagásra és a szalagavatóra.

A diéta mellett egyébiránt Josephine apránként a mozgást is beiktatta a mindennapjaiba, ma már 3-4 alkalommal jár hetente edzeni, és bár eleinte nem volt neki egyszerű a dolga, azonban nem bánta meg a kezdeti buktatókat, sőt mi több, ma már ő ad tanácsokat másoknak az Instagramon.A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello, I?m Josephine Desgrand. This is my journey to a healthier & fitter me. I?m 18 years old and currently weigh in at 60kgs with a height of 174cm. 2 years ago I weighed 127kgs and decided to change my life. I stuck to a low carb, no sugar diet for TWO WHOLE years. I began to eat natural sugars about six months into my journey. In the first 12 months I lost 63kgs. I do not see this as a diet to lose weight, I see this as my new lifestyle change. In these two years I have faced some very difficult challenges but I have chosen to pick myself up and keep moving. Everybody has bad days, never let a stumble be the end of your journey. Stay positive?? ????????? ????????? ????????? ????????? ????????? #weightlossjourney #selflove #positivity

Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) által megosztott bejegyzés,