0 °C
tiszta égbolt
2023. december 04., hétfő
Borbála, Barbara

Titkos szeretője van Fekete Dávidnak!

2013. november 12.
3.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Titkos szerelmi viszonya van a Megasztár egykori felfedezettjének, Fekete Dávidnak, aki öt együtt töltött év után szakított feleségével, ám februári válásuk óta Dávidot ismét utolérte Ámor nyila.

A sztár egyelőre még nem kívánt pontosan beszámolni a részletekről, de ránézésre is látszik, hogy majd kicsattan a boldogságtól, szűkszavúsága pedig annak köszönhető, hogy az énekes egy olyan lányra vetett szemet, akinek jelenleg is komoly kapcsolata van.

Az egykori Megasztár szerint van egy hölgy, akinek már udvarol, és bár Dávid még sosem csinált korábban olyant, hogy valakit elcsábítson a párjától, de elmondása szerint érzelmei rendkívül elsöprőek, és egyelőre még csak bízik abban, hogy érzései viszonzásra találnak, hiszen az énekes kiemelte, hogy ez bizony szerelem volt első látásra.

Fekete Dávid szerint a lány nem közszereplő, ellenben álmai hölgye, akit úgy szeret, mint korábban még senkit, így bármit megtenne érte, többek között még azt is, hogy úriemberként közeledik felé, valamint ódivatú ajándékokkal és virággal kedveskedik neki.
 

A nagy kérdés csak az, hogy beteljesülhet-e Dávid titkos szerelme a jövőben úgy, hogy azzal senkit se bántsanak meg?