12 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Tina Turner is volt annyira padlón, hogy öngyilkos akart lenni

2018. október 08.
8.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Hamarosan önéletrajzi könyvet ad ki Tina Turner, aki meglepő őszinteséggel idézi fel ebben életének legsötétebb időszakait is, ezáltal az ET Online már hozzájutott egy példányhoz, amiből rögtön egy kapcsolódó cikket is írtak.

Nem véletlenül, hiszen Tina Turner állítólag meglepő őszinteséggel beszél legelső kapcsolatáról, az Ike Turnerrel történt házassága ugyanis évtizedeken át tabu volt, szinte csak annyit lehetett tudni, hogy a 17 évesen megházasodott énekesnőt akkori férje folyamatosan ütötte-verte.

Az énekesnő szerint bár gyermeket vállalt a férfitól, nem sokkal az esküvő után jött rá arra, hogy milyen rosszul választott, ezáltal a sok bántalmazás miatt úgy gondolta: ebből az egészből csak a halál jelent kiutat számára.

Tina Turner könyvében leírja, hogy meg is próbálkozott az öngyilkossággal, ezáltal bevett egy doboz altatót, de végül mégis felébredt, és nagyon szomorú volt miatta, azonban ma már őszintén hiszi, hogy neki bizony életben kellett maradnia - pályafutását látva pedig ebben aligha van túlzás.