16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Terry Black kiállt Krasznai Tünde mellett

2013. december 23.
2.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Allison profilja, adatai
Allison
A transzvesztita előadóként elhíresült Terry Black követeli, hogy a politikusok kérjenek bocsánatot Krasznai Tündétől, különben nyilvánosságra hoz egy olyan listát, melyen ismert politikusok szerepelnek, akik vétettek a közerkölcsök ellen.

Az X-Faktor harmadik helyezettjét felnőttfilmes múltja miatt nemkívánatos személlyé nyilvánították az Országházi Gyermekkarácsony rendezvényen, kitiltották őt a Parlamentből.

Ez a hír meglehetősen nagy port kavart és Terry Black felháborodott ezen. A Facebook oldalán a következőket írta:

Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!

Elmondása szerint, Terry ismer olyan politikusokat, akik házasságtörő és olyan erkölcstelen dolgokat tesznek meg, amiért őket is kilehetne tiltani a Parlamentből. A perektől nem riad vissza, ugyanis több olyan tanút is ismer, akik bármikor alátámasztják a szavait és a listáját is.

Holnap Szenteste, és ha nem kérnek bocsánatot az X-faktor énekesnőjétől, akkor bizony megismerjük azt a bizonyos titkos listát az erkölcstelen politikusokról.