18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Teljessé vált a Sound 2024-es zenei programja

2024. április 09.
25.3171
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén egy héttel később, július 3-án startol a Balaton legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, a Sound, ahol a féltucat zenei helyszínen összesen közel 200 előadó fog fellépni a néhány nap alatt és mindenki megtalálhatja a számára legkedveltebb zenei stílust.

A fesztivál főszervezője elmondta, hogy az idei év egyik nagy dobása, hogy a Heineken Nagyszínpad műsorideje bővül, a második naptól már hajnal 3-ig tartanak majd itt a bulik. Vasárnap hajnalra átfordulva pedig egy hatalmas Endshow-val búcsúzik ez a helyszín a fesztiválozóktól, a világhírű holland Q-Dance csapatának jóvoltából.

Átalakul a Sound helyszíne is, a főbejárat új helyre kerül és a nagy előzetes érdeklődés miatt átalakítják a fesztivál vendégterét is. Új VIP élményekkel és tematikákkal várják az idén érkezőket. A Heineken Balaton Sound Nagyszínpadnak idén is egy hatalmas ledfal adja a díszletét, ahol olyan világsztárok lépnek majd fel, mint Paul Kalkbrenner, John Newman, a Lost Frequencies, Marshmello, Timmy Trumpet és még sokan mások.

Aki pedig már korábban hangolódna a Heineken Balaton Soundra, azt a Kopaszi-gáton várja június 7-én egy warm-up party, számos fellépővel, délutántól 'Sunset Sound'-dal és éjszakai afterrel, és olyan főhősökkel, mint a Tamer Malki és Rami Abousabe, azaz a Bedouin formáció.


Fotó: Balaton Sound