16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Taylor Swift a legadakozóbb híresség

2013. december 28.
2.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egy jótékonysági szervezet idén már második alkalommal választotta a fiatal énekesnőt az év legadakozóbb sztárjává, megelőzve ezzel olyan celebeket mint a One Direction vagy a nemrégiben tragikus balesetben elhunyt Paul Walker.

Amerika egyik legnagyobb non-profit szervezete minden évben közzé tesz egy listát a 20 legtöbbet adakozó celebéről, melynek élén tavaly és idén is a 24 éves énekesnő, Taylor végzett.

A híresség nem hiába érdemelte ki az első helyet, példának okáért születésnapja alkalmából 100 ezer dollárt, azaz megközelítőleg 22 millió forintot adományozott szülővárosa szimfonikus zenekarának. Egy másik alkalommal gálakoncertet adott a hajléktalanokat segítő szervezetnek, melynek fővédnöke Vilmos herceg.

Taylor Swift a legadakozóbb híresség - 2. kép

A lista második helyezettje a One Direction nevű angol fiú banda, őket követi Beyoncé. A gyönyörű afro énekesnő egyébként a nők jogaiért és a fiatal rákbetegekért is harcol. A listán szerepel még az elhunyt Paul Walker, valamint Sandra Bullock, Alicia Keys és a fiatal Justin Bieber.