12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Társkeresőkön próbálkozik Bálint Antónia

2014. január 09.
2.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kapuzárási pánik törhetett rá az idén már 44.

életévébe lépett Bálint Antóniára, aki olyannyira szeretné megtalálni álmai férfiját, hogy ehhez még egy társkereső iroda segítségét is kérte a közelmúltban.

Az eset azért különösen megdöbbentő, mert Tereh Istvánnal, avagy legutóbbi párjával alig néhány héttel ezelőtt szakított, és bár a kapcsolat csak egy évig tartott, minden téren úgy tűnt, hogy Toncsi végre megtalálta az igaz szerelmet, akivel leélheti hátralévő életét.

Antónia akkor nem győzte hangsúlyozni, hogy a szakítás egyáltalán nem viselte meg, sőt mi több, élvezi az egyedüllétet, és bár néhány hete még úgy beszélt, hogy nem szeretne új kapcsolatot magának, azonban a minap mégis egy társkereső irodában regisztrálta magát, hogy így találhassa meg a számára legideálisabb férfit.

Bálint Antónia szerint egy barátnőjével közösen fogtak bele ebbe a vállalkozásba, de számára már nem ismeretlen a terep, a közelmúltban botrányos megnyilvánulásairól ismert egykori szépségkirálynő ugyanis tavaly egy internetes társkeresőn is próbált párt találni magának - akkor sikertelenül.