11 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

Sztriptízt kért 100. születésnapjára a vagány nagyi!

2014. január 17.
6.3631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nem mindennapi születésnapi partit szeretett volna magának egy 100.

életévét betöltött nagymama, Doris De Hardie, aki úgy gondolta, hogy ha már megélte ezt a szép kort, akkor itt az ideje, hogy ő is egy kicsit szórakozzon végre.

Doris ugyanis 100. születésnapjára nem mást, mint egy igazi sztriptíztáncost kért partijára, aki az interneten keresztül maga választotta ki azt a táncosfiút, akinek boldogan balzsamozta be a testét, és élvezte, amint egy szál tangában vonaglik előtte.

Doris De Hardie egyébiránt stílusosan limuzinnal érkezett 100. születésnapi partijára, és családja szerint már tíz évvel ezelőtt elhatározta, hogy mit szeretne majd ezen a jeles napon. Sharon, avagy a még mindig piszkos fantáziáktól hemzsegő nagyi menye szerint ugyanis 90 évesen egy helikopteres kirándulással ünnepelték meg születésnapját, és már ott megtetszett neki a pilóta.

Az ünnepelt éppen ezért 100. születésnapja előtt felvetette, hogy mennyire örülne neki, ha ezúttal nem csak elvinné repülni, hanem le is vetkőzne előtte a gép vezetője. Családja természetesen megmagyarázta neki, hogy egy pilóta bizonyára nem vállalna ilyent, de Doris természetesen beérte egy izmos chippendale táncosfiúval is.