9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Szigorú ajándékozási szabályok voltak Jeff Bezos 60. születésnapján

2024. január 25.
19.7961
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az Amazon e-kereskedelmi platform alapítója a napokban ünnepelte hatvanadik születésnapját, és bizony nem könnyű a világ egyik leggazdagabb emberét meglepni, ezért egy szigorú ajándékozási szabályt hozott az üzletember.

Jeff Bezos hatalmas partit tartott születésnapján, melyen természetesen rengeteg híresség vett részt, akiknek meg volt adva, hogy milyen ajándékot hozhatnak. A milliárdos üzletember kikötötte, hogy semmilyen ajándékot ne vigyenek neki. A partin, amit menyasszonya, Lauren Sánchez kaliforniai Beverly Hills-i kastélyában rendeztek meg, olyan hírességek vettek részt, mint Jay Z, Beyoncé, Ivanka Trump, Jared Kushner, Ciara, Russell Wilson, Oprah, Gayle King, Kim Kardashian. , Kris Jenner és Kendall Jenner.

A bulit természetesen Jeff barátnője szervezte, aki egy profi csapatot kért meg az ünnepség lebonyolítására. Lauren állítólag megcsinálta Bezos első Amazon-irodájának a másolatát, amelyet még a seattle-i garázsában alapított. A zenéről a The Black Eyed Peas, Paris Hilton és Jewel énekesnő gondoskodott.