12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Személyes okok miatt nem játssza Majka dalait a Class FM?

2013. november 14.
2.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Ismét őszinteségi rohamot kapott Majka, avagy a szabad szájú rapper, aki alaposan meglepte a Morning Show műsorvezetőit azzal a kirohanásával, miszerint a Class FM rádiója nem játssza a Curtisszel közös slágerüket.

Majka azért van a leginkább megdöbbenve ezen, mert a YouTube-on a legjobb letöltéseket produkáló magyar slágerek között található a dal, ami Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc szerint valóban nem szerepel a lejátszási listán, tehát a Class FM-en még egyszer sem ment le a nóta.

Balázsék ugyanakkor kiemelték, hogy nekik semmiféle döntési joguk sincs abban, hogy mit játszhatnak le a Class FM-en, de ismerik a dalt, és bennük is felmerült már korábban a kérdés, hogy Majka slágere vajon miért nincs a rádióban szereplő tételek között?

Majka elismeréssel adózott a Class FM hangjai előtt, akik elmondása szerint kiálltak mellette, így végképp nem érti, hogy mi állhat elhallgatásának és mellőzésének hátterében, így a rapper szerint csak arra tud gondolni, hogy a tiltás valamilyen személyes okból, valamiféle személyes ellentétből fakadhat.