18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Szakértők szerint Vilmos herceg ijesztő közelségbe került a trónra lépéshez

2024. április 09.
25.3241
Mariann profilja, adatai
Mariann
A hírek szerint amikor fény derült Károly király rákbetegségére, idősebbik fia és felesége "ijesztő közelségbe" került ahhoz, hogy a trónra lépjenek, miközben ők még erre nem készültek fel és állítólag mindez sok stresszt okozott a pár életében.

II. Erzsébet királynő több mint 70 évig uralkodott, de szinte biztos, hogy utódja, III. Károly király nem fog eddig a trónon maradni, ráadásul most rákkal küzd, ami miatt királyi feladatainak nagy részét nem is tudja elvégezni. A szakértők szerint egyre nagyobb az esélye annak, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné hamarabb vegye át a "staféta botot".

Közeli források szerint ez komoly stresszt okozott a pár életében, miközben Katalin hercegnénél is a rák egyik típusát találták meg, ami miatt jelenleg kemoterápiás kezelésen vesz részt és egyetlen hivatalos eseményen sem vesz részt. Vilmos herceg igyekszik minél több időt tölteni feleségével és a gyerekekkel, emiatt őt is keveset látni. A párra most nagyon nagy nyomás helyeződik, ugyanis sokáig úgy hitték, hogy még lesz idejük nevelni a gyerekeket, mielőtt átvennék III. Károly helyét a trónon.