12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Stifler mamája, azaz Jennifer Coolidge vezeti a Time 100 legbefolyásosabb ember listáját

2023. április 14.
37.6761
Mariann profilja, adatai
Mariann
A 61 éves színésznőt sokan ismerhetik az Amerikai pite filmekből, melyben a dögös Stifler mamáját alakította, ám az elmúlt években több elismerésben is részesült A fehér lótusz című HBO drámasorozatnak köszönhetően, sőt a Time 100 legbefolyásosabb ember listájára is felkerült.

Jennifer Coolidge tavaly Emmy-díjat nyert, idén pedig egy Golden Globe díjat is bezsebelt A fehér lótusz című sorozatnak köszönhetően. Sokan úgy tartják, hogy a színésznő sok nő példaképe lehet, akik szeretnék újra feltalálni magukat idősebb korban is.

A Time magazinnak adott interjújában Jennifer úgy fogalmazott, hogy olyan mint Csipkerózsika, aki sokáig aludt és sokáig be volt zárva egy dobozba, de most végre kiengedték és meghódítja Hollywoodot. Coolidge tanácsa a fiatalabb nőknek az lenne, hogy kevésbé törődjenek azzal, hogy vonzóak legyenek mások számára, és találják meg saját útjukat.

Stifler mamája, azaz Jennifer Coolidge vezeti a Time 100 legbefolyásosabb ember listáját - 2. kép

A TIME100-as listáján többek között Austin Butler, Zoe Saldana, Angela Bassett, Aubrey Plaza, Colin Farrell, Drew Barrymore, Ali Wong, Salma Hayek Pinault, Patrick Mahomes, Lionel Messi, Brittney Griner, Beyoncé, Laurene Powell, Brittney Griner, Angela Bassett és Bella Hadid is szerepel.