Ez azonban még nem minden, az első ilyen tudományos összehasonlításból az is kiderült még, hogy az otthoni zöldségek nagy általánosságban ízletesebbek is.
A szakértők áruházi és otthon termesztett paradicsomokat hasonlítottak össze egymással a fenti eredmények érdekében, és kiderült, hogy édesebbek, sőt tápanyagokban is gazdagabbak voltak azok, amelyek egy kiskertben növekedtek.
A laboratóriumi kísérletek során bizonyosságot nyert, hogy az otthoni paradicsomokban sokkal több a természetes cukor, az antioxidáns és a tápanyagban gazdag vegyület is, ami azért lehet így, mert a nagyüzemben termelt zöldségek és gyümölcsök, így a paradicsomok esetében is inkább a kinézeten és a minőségen van a hangsúly, mint a tartalmon.
Ez Monique Simmonds professzor, avagy a kutatás vezetője szerint azért van így, mert a boltok az eladhatóságra mennek, ezáltal rengeteg növényvédőszerrel kezelik, korábban szüretelik le, és mesterségesen érlelik őket, a hosszabb eltarthatóság érdekében.
Hogy mégis miért nem lehet akkor kistermelőktől vásárolt árut tenni az áruházak polcaira, ha az finomabb és egészségesebb is? A professzorasszony szerint pusztán azért, mert ezek gyakran kisebbek és csúnyábbak, sőt mi több, drágábbak is lennének, ezáltal az áruházak nem tudnák eladni őket, szemben a tökéletes formájú és színű - tulajdonképpen futószalagon termelt árukkal.
Véget ért Dakota Johnson és Chris Martin kapcsolata, felbontották a jegyességet