29 °C
tiszta égbolt
2024. június 25., kedd
Vilmos

Sokan támadják Kim Kardashiant a szolárium használata miatt

2024. január 21.
20.7761
Mariann profilja, adatai
Mariann
A napokban megosztott egy új TikTok videót a reality híresség, melyben bemutatta luxus irodáját, ahol külön fal van fenntartva a címlapjainak, továbbá egy saját szoláriuma is van, ami miatt rengeteg kritika érte most, mivel sokan nem tartják egészségesnek.

A jelek szerint Kim Kardashian még mindig szoláriumot használ, annak ellenére, hogy manapság egyre kevesebben választják ezt a fajta barnulási módot, mivel nem túl egészséges. Helyette inkább önbarnító termékeket használnak. Kim szerint a szolárium jó a pikkelysömörre is.

Köztudott tény, hogy a szolárium növeli a bőrrák kockázatának a kialakulását, több tanulmány is készült ebben a témában a 2000-es évek elején. A szakértők többsége azt javasolja, hogy ne használjunk szoláriumot, és a napon is mindig kenjük be magunkat fényvédő krémmel. Kim Kardashiant pedig jobb ha nem követjük szépségtippek terén.
videót a reality híresség, melyben bemutatta luxus irodáját, ahol külön fal van fenntartva a címlapjainak, továbbá egy saját szoláriuma is van, ami miatt rengeteg kritika érte most, mivel sokan nem tartják egészségesnek.'>