9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Sofia Richie retteg a terhességi striáktól

2024. február 29.
24.9381
Mariann profilja, adatai
Mariann
A modell alig egy hónapja jelentette be a nagyvilágnak, hogy hamarosan édesanya lesz, ugyanis első gyermekét várja férjével, Elliot Graingevel, most pedig egy TikTok videóban elárulta, hogy retteg a terhesség okozta striáktól, ezért mindent bevet ellene.

Terhesség során sokat változik a nők teste, nem csak megnő, de megjelenhetnek a pocakon terhességi csíkok, avagy más néven striák. Ez akkor fordul elő, amikor a bőr megreped. Sofia Richie nem szeretné, ha a testén ilyen csíkok lennének, ezért elmondása szerint igyekszik mindent bevetni ellenük.

A modell elárulta, hogy Shea vajat szokott használni, ezzel keni be azokat a területeket, ahol előfordulhatnak a striák. Ezt az alapanyagot sokszor használják a kozmetikai cégek, ugyanis bizonyítottan regenerálja és helyreállítja a bőr rugalmasságát, simábbá valamint puhává varázsolja azt. Sofia a hetedik hónapban jár és eddig szerencséje volt.
várja férjével, Elliot Graingevel, most pedig egy TikTok videóban elárulta, hogy retteg a terhesség okozta striáktól, ezért mindent bevet ellene.'>