27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Shakira szerint évekig háttérbe szorította karrierjét exférje miatt

2024. március 17.
42.7471
Mariann profilja, adatai
Mariann
A kolumbiai énekesnő és exférje 2022-ben váltak el, miután kiderült, hogy Gerard Piqué többször is megcsalta feleségét kapcsolatuk ideje alatt, most Shakira a Sunday Timesnak adott interjút, ahol őszintén beszélt kapcsolatáról.

Shakira és Gerard Piqué 11 évig volt házas és hatalmas botrányok közepette váltak el. Nem sokkal később az énekesnő el is hagyta Spanyolországot és Amerikába költözött a gyerekekkel. A most adott interjúban azt állítja, hogy évekig felfüggesztette karrierjét, hogy exférje mellett lehessen és futballozhasson.

Az énekesnő úgy érzi, hogy sok áldozatot hozott kapcsolatukért, nagyon fájt neki, hogy férje azonban nem tisztelte őt és megcsalta egy 20 évvel fiatalabb nővel. Shakira a szakítás után nem sokkal egy új dalt adott ki, melyben csúnyán odaszúrt exférjének és kigúnyolta új kapcsolatát is, ami nem tartott sokáig.
váltak el, miután kiderült, hogy Gerard Piqué többször is megcsalta feleségét kapcsolatuk ideje alatt, most Shakira a Sunday Timesnak adott interjút, ahol őszintén beszélt kapcsolatáról.'>