12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Sandra Bullock elszórta néhai párja, Bryan Randall hamvait

2024. január 05.
20.2771
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tavaly augusztus elején hunyt el 57 éves korában a színésznő párja, Bryan Randall, aki három éven keresztül küzdött amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), egy gyógyíthatatlan betegséggel, barátnője pedig teljesítette végakaratát.

Nehéz éven van túl Sandra Bullock, akinek el kellett temetnie szerelmét, pontosabban hamvasztania, ugyanis a hírek szerint néhai párja hamvait elszórta a wyomingi Snake folyóba. Ez volt ugyanis Bryan egyik kívánsága halálát követően. A People magazin szúrta ki, hogy Bullock testvére a napokban a wyomingi Snake folyó partjáról posztolt.

Itt vett végső búcsút szerelmétől Bullock, aki nem árult el semmit párja kapcsán, amikor kiderült a halála. Az elmúlt években felkészültek már erre, hiszen jól tudták, hogy a betegség nem gyógyítható és egyszer eljön a búcsú ideje. A színésznő nem is dolgozott nagyon, minen idejét párjával akarta tölteni.

párja, Bryan Randall, aki három éven keresztül küzdött amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), egy gyógyíthatatlan betegséggel, barátnője pedig teljesítette végakaratát.'>