21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Ruhák, amelyeket érdemes kerülnünk egy bizonyos kor felett

2013. december 30.
2.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Senki sem fiatalodik, ezt a tényt bármennyire is nehéz, el kell fogadnunk.

Ezzel együtt pedig azt is, hogy vannak olyan divatirányzatok, valamint ruhanemük, amelyeket egy bizonyos kor fölött már nem ajánlott hordaniuk a nőknek például a negyedik X elhagyását követően. Hogy melyek ezek?

Példának okáért a miniszoknya, vagy a falatnyi rövidnadrág, amelyek tipikusan fiatalos kiegészítők, és idősebb korban inkább kinevettetik benne magukat a nők, mintsem szexissé varázsolják magukat. Természetesen, ha lábunk még szülés után is olyan karcsú, egyenes és visszérmentes, mint 20 évesen, akkor ez a szabály bizony felrúgható...

Nem túl szerencsés a negyedik X után a toppok, és a rövid pólók vagy a váll nélküli felsők felvétele sem. 30 felett érdemes egyre kevesebbet mutatni a testünkből, mert hasunkon mutatkozik meg legelőbb a kor. Természetesen amennyiben rendszeresen edzünk és hasunk olyan lapos, mint tinédzserkorunkban, akkor ettől sem kell megijednünk.

Szintén nem túl bizalomgerjesztő egy negyvenes nőn a szakadt farmer, ami napjainkban ismét komoly divatnak örvend. Ettől azonban inkább egy lepukkant rocksztárnak tűnünk a negyedik X-en túl, semmint szexi cicababának.

Ez sajnos igaz a manapság igencsak nagy népszerűségnek örvendő tunikára is, ami a miniszoknyánál vagy a falatnyi rövidnadrágnál felhozott példa miatt már egyáltalán nem szerencsés választás. Önmagában legalábbis! Ha ugyanis nem tudunk lemondani a tunikáról, vegyük fel nadrággal, és máris megoldódott a probléma!