25 °C
szórványos felhőzet
2024. május 25., szombat
Orbán

Rózsaszínbe borult az egyik hazai mozi - ilyen volt a Barbie film premier előtti vetítése

2023. július 20.
24.7391
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mától látható a mozikban a nyár egyik legjobban várt filmje, a Barbie, melyben Margot Robbie és Ryan Gosling megmutatja, milyen az élet Barbielandben - a hazai premier előtti vetítése pedig minden a rózsaszínről szólt.

Több hazai híresség is részt vett kedd este a Barbie film hazai premier előtti vetítésén, ahol a szervezők külön kérték, hogy aki tud, az érkezzen rózsaszínben. Ezt sokan meg is fogadták, a vörös szőnyeg helyett rózsaszínen vonulhattak be a hazai celeb világ krémje, de volt még Barbie-s fánk és bárki kipróbálhatta magát Barbie babaként.

A Greta Gerwig által rendezett filmben "Sztereotipikus" Barbie (Margot Robbie) tökéletes életet él, ám egy nap valami megváltozik, aminek következtében a lába lapos lesz és a halál gondolata is felmerül benne, ezért el kell utaznia a való világba, hogy rendbehozza életét. Természetesen nem mehet egyedül, ezért Ken (Ryan Gosling) vele tart, aki rájön, hogy a való világban a férfiakat tisztelik és nagyobb hatalmuk van, mint Barbielandben. Innentől jönnek a gondok. Az alkotás igyekszik a nők és férfiak mai társadalmi szerepeiről, a nemek harcáról és kihívásairól valami nagyot és elgondolkodtatót mondani. A Barbie film végeredményben több akar lenni, mint egy rózsaszín, habos-babos vígjáték.

@noihirek Barbie film budapesti premier! #Barbie #barbiemovie #cinemacitymagyarorszag #nekedbe #foryou #nekedbelegyen #movie #cinema ? original sound - Ian Asher


Ha valakinek a fenti beágyazás nem működik, itt egy videó a premier előtti eseményről: klikk a videóért!