-1 °C
borús égbolt
2023. december 11., hétfő
Árpád

Részegen rongáltak az Irigy Hónaljmirigy tagjai

2013. december 05.
2.3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#
 

kep1#Alaposan felöntött a garatra az Irigy Hónaljmirigy két jól ismert tagja a Hal a tortán egyik forgatásán, a TV2 főző-showjában ugyanis Sarka Katánál járt Kabai Laci és Papp Feri is, akik igencsak jó kedvűen távoztak a forgatásról.

Az Irigy Hónaljmirirgy dobosa és gitárosa természetesen nem véletlenül ivott többet a kelleténél, a két tag ugyanis már előre eldöntötte, hogy Sarka Kata vacsorája ideális helyszín lesz arra, hogy megalapozzák az est hátralévő részét, hiszen egy barátjuk születésnapi partijára voltak hivatalosak.

A Mirigyesek szerint egy születésnapi bulira nem lehet józanul érkezni, így ők már jókedvűen, alkoholtól fűtve mentek Sarka Katához, ahol szó szerint öntötték magukba az italokat, amit aztán a forgatás után az őket szállító busz bánt meg.

Kabai Laci elmondta, hogy teljesen rendben zajlott az utazás, amikor egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Feri feje előbukkant a sofőrt és az utasokat elválasztó paraván mögül, a másik Mirigy ugyanis jókedvében lebontotta a busz belsejét, mert Feri szerint unatkozott, és előre akart jutni Laci mellé.

A történet természetesen nem végződött tragédiával, még másnap megjavították a buszt, így a finálé végül olyan jókedvűen ért véget, ahogyan indult.