4 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Remekül fogyaszt a meleg víz

2014. február 14.
1.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő, de hatásos fogyókúrás módszeréről rántotta le a leplet nemrégiben Maria Menounous amerikai színésznő, aki egy saját praktikát dolgozott ki arra vonatkozólag, hogy miként szabaduljon meg kilóitól.

Talán megdöbbentő lehet, de a nagyszerű alakjáról híres celeb semmiféle csodatablettákat sem szed, de még az ételt sem vonja meg magától, a kilók elleni csodafegyvere mindössze a meleg víz, amibe a színésznő nem elmerül, hanem megissza azt.Menounous szerint számára rendkívül hatásos a meleg vizes kúra, amivel nem csak testünk méregtelenítése segíthető elő, hanem hozzájárulhat a stressz elűzéséhez is, és mivel a testnek már nem kell felmelegítenie a bevitt vizet, ezért az ételek emésztését is segíti a meleg víz kortyolgatása, amitől a színésznő szerint ráadásul még garantáltan kevesebb ételt is fogyasztunk, mert teltségérzetet okoz a folyadék.

Habár a meleg vizet sokan nem tudják önmagában meginni, gondoljunk a gőzölgő italra úgy, mintha egy tea alapja lenne, csak éppenséggel tea nélkül. Természetesen nem fontos, hogy a víz gőzölögjön, ha már legalább testhőmérsékletű, már akkor is elősegíti a fenti folyamatokat, és hozzásegít a karcsúsodáshoz. Próbáld ki te is, mit veszthetnél?