34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Regeneráld és állítsd vissza hajszerkezeted a Pantene új Pro-V kollekciójával

2024. július 04.
7.7071
Mariann profilja, adatai
Mariann
A haj szerkezete nagyon könnyen tönkre tud menni ha nem figyelünk oda, hiszen a nap káros sugarai, a mindennapi szennyeződés, a hajvasalás, de még a hajgumi is képes roncsolni a hajszálakat, azonban nincs minden veszve, ugyanis a Pantene legújabb termékcsaládja képes regenerálni a hajat.

A nyári hónapok számos veszélyt jelentenek hajunk számára, a napsugárzás, a sós vagy klóros víz mind-mind szárítják a hajat, valamint károsíthatják annak szerkezetét. Természetesen vannak különféle megoldások minderre, azonban sokszor költségesek és néha sok időbe is telik a kezelés.

A bonyolult hajápolási programok helyett érdemes kipróbálni a Pantene legújabb termékcsaládját, a Pro-V Molecular Bond Repairt, melyet úgy terveztek, hogy rendszerként vagy a termékeket külön-külön használva is hatékonyak legyenek. A termékek a hajszálak belsejétől regenerálják a hajat, elősegítve annak megerősödését. A három termékből álló, prémium termékcsalád képes akár 100%-ig visszafordítva a hajkárosodás minden látható jelét.

A sampon elsősorban védi a hajat, a balzsam a hajszálak erősítéséért felel, míg az ápoló hajpakolás molekuláris szinten regenerálja a hajat. Utóbbi a termékcsalád legkoncentráltabb és legerősebb terméke, mely több mint 5000 Pantene Pro-V Nutrigyöngyöt tartalmaz, amelyek fizikailag feloldódva tápanyagok millióit szabadítják fel. A Pantene Pro-V már elérhető a boltokban.