28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Rajongója perli Vastag Csabát

2014. április 15.
2.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hihetetlen történetbe keveredett a nem csak nagyszerű hangjáról, hanem szerénységéről és közvetlenségéről is híres Vastag Csaba, a sármos énekest ugyanis a közelmúltban beperelte egy őrült rajongója, aki egy kicsit már túlzásba vitte a sztár iránt érzett szerelmet.

A Csaba által Melinda néven emlegetett lány ugyanis képes volt korábban akár otthonáig is követni őt, a számtalan levélről nem is beszélve, amivel az énekest ostromolta, ám a túlzott szeretet Csaba szerint már túlmegy egy bizonyos határon.

Megdöbbentő, hogy a lány még egy hazai magazint is beperelt azért, mert a fenti valótlanságokat állította róla, ám hiába nyerte meg Melinda az ügyet, Vastag Csaba később saját közösségi portálján fakadt ki a témában, aki a szólásszabadságra hivatkozva őszintén beszélt minderről.

Az énekes Facebook-oldalán ugyanis arról írt, hogy véleménye szerint mindaz, amit Melinda tesz, de sokkal inkább az a mód, ahogyan mindezt megvalósítja, az távol áll a normálistól.

A lány most emiatt a kijelentése miatt úgy határozott, hogy Csabát is beperli, mert egyszerűen hazugság, amit róla állít, így rágalmazásért feljelentést tesz.