13 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Programajánló: A dolgozó nő edzésterve

2019. november 12.
11.9321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
November 14-én, azaz holnap a Loffice-ban újabb izgalmas és előremutató esemény segít a dolgozó, dolgozni vágyó vagy pályakezdő nőknek, különböző előadásokkal, tippekkel, és tanácsokkal.

A rendezvény programelemei, azaz a lendületes "edzésterv", újszerű megközelítésekkel segít sikeresen helytállni olyan éles helyzetekben, mint a munkahelyi konfliktusok, vagy állásinterjúk, felsővezető pozícióban lévő hölgyek számára pedig feltárja, milyen kapcsolatépítő platformok és szakmai programok állnak rendelkezésre, ha a munkájukkal kapcsolatban új inspirációkat gyűjtenének, vagy készségeiket tökélyre szeretnék fejleszteni.


kép'>Programajánló: A dolgozó nő edzésterve - 2. kép

Ha például életed első munkahelyére készülsz, akkor Neked is hasznos lehet a program, de azon nők számára is, akik GYES/GYED után szeretnének a munkapiacra ismét visszalépni. Az eseményen a Coca-Cola Magyarország mellett olyan sikeres cégektől leshetsz el mozdulatokat és ismerheted meg általuk a piaci szegmensek fittségét, mint a DreamJo.bs, az Edison Platform, a Womenspiration, vagy a SEED Alapítvány.

Természetesen a Loffice-ban profi gyermekmegőrző is van, így nyugodtan elhozhatod gyermekedet is az eseményre. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ugyanis a férőhelyek száma limitált.