15 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Pár órával esküvője előtt halt meg a férj

2014. február 12.
1.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztően tragikus esetről számolt be a minap a brit Daily Mail magazin, akik arról értesültek, hogy egy fiatal pár esküvője drámai fordulatot vett, hiszen alig néhány órával a szertartás előtt a férj váratlanul és rejtélyes módon meghalt.

Jane Davies és Max Lowry nem szerettek volna nagy felhajtást, egy csendes, a barátok és a családtagok részvételével kivitelezett esküvőt akartak, ám a szertartás előtt néhány órával váratlan eset történt: férje minden előjel nélkül elhunyt.

Az eset még 2010 őszén történt, az asszony azonban fontosnak tartotta, hogy nyilvánosságra hozza történetét, hiszen egyszerű rutinvizsgálattal megelőzhető lett volna a tragédia, ami az ő életét is tönkretette.

Max a Daily Mail munkatársainak elmondta, hogy az esküvő előtti éjszakát külön szerették volna tölteni, de este mégis felhívta párját, hogy aludjanak együtt.

Az asszony akkor még csak nem is sejtette, hogy az lesz az utolsó beszélgetésük, a férfi ugyanis hirtelen fuldokolni kezdett a vonal túlsó végén, és hiába értesítették azonnal a mentőket, a segítség ilyen esetekben nem érkezhet túl korán.

A hivatalos diagnózis szerint a vőlegényt ismeretlen szívelégtelenség ölte meg, ami egy rejtőzködő betegség, az emberek 80 százalékánál ugyanis semmiféle előre érezhető tünetet sem produkál, de az orvosok is felhívták a figyelmet arra, hogy egy egyszerű rutinvizsgálattal könnyedén megelőzhető lett volna a baj.