13 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Összeházasodott végre Angelina Jolie és Brad Pitt

2014. augusztus 29.
2.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kilencévnyi együttélés után végre hivatalosan is összeházasodott a világ egyik legismertebb sztárpárosa, avagy Angelina Jolie és Brad Pitt.

Az esküvő elképesztő titoktartás mellett történt egy francia kastélyban, a Chateau Miravalban, méghozzá már múlt héten szombaton, azonban a hír csak tegnap került nyilvánosságra.

A nagy eseményre a kiszivárgott részletek alapján meglepően egyszerű, de meghitt körülmények között került sor, amelyen a pár gyermekei is részt vettek, sőt aktívan kivették a részüket a szervezésből, valamint a szertartás lebonyolításából.

Az eseményről érkezett részletek alapján Angelina Jolie-t két nagy fia kísérte az oltár elé, a koszorúslányok szerepét pedig Zahara és Vivienne, a páros két lánya töltötte be, míg a maradék csöppség a gyűrűkről gondoskodott az oltárnál.

A család közös nászutat tartott Nizzában, de nem sokkal később elrepültek Máltára, hogy ott Jolie és Pitt elkészíthessék második közös filmjüket is. Ez akár egy második nászútnak is betudható a számukra, hiszen a páros éppen kilenc évvel ezelőtt, első közös filmjük forgatása során szeretett egymásba.