6 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

Oprah Winfrey megerősíti, hogy súlycsökkentő gyógyszerrel sikerült lefogynia

2023. december 14.
24.9551
Mariann profilja, adatai
Mariann
A híres talkshow házigazda az évek során nagyon sokat küzdött a súlyával, többször sikerült leadni, majd visszahíznia, ezért végül a gyógyszeres kezelés mellett döntött és most már erről nyíltan is tudott beszélni a Peoplenek adott interjújában.

A világ egyik legbefolyásosabb emberének számít Oprah Winfrey, aki olyan hírességekkel készített már interjút, mint például Meghan Markle és Harry herceg, valamint Adele. Állítása szerint karrierje során sokszor kapott bántást teste miatt, többször próbált meg természetes módon lefogyni, de a jojó effektus miatt mindig visszahízta a leadott kilókat.

Ezért döntött a modern gyógyászat mellett, és az orvosok által elfogadott súlycsökkentő gyógyszerrel sikerült most leadnia a kilókat. Elárulta, igazi megváltásnak tartja, hogy az ő életében már léteznek ilyen gyógyszeres megoldások, amivel egészséges lehet. Oprah nem árulta el, hogy pontosan melyik gyógyszert szedte, de valószínűleg a népszerű Ozempic-et, amit egyébként 2-es típusú cukorbetegeknek szoktak felírni.
Peoplenek adott interjújában.'>