18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Október 10-én érkezik az új Harry Potter-könyv

2023. szeptember 19.
25.1561
Mariann profilja, adatai
Mariann
A világ egyik legsikeresebb könyvsorozata a Harry Potter, melyből több film is készült, sőt, hamarosan sorozatként éled ujjá a lenyűgöző varázslóvilág, mindeközben október 10-én hazánkban is megjelenik hivatalosan első mágiai kézikönyv, a Varázsalmanach.

J. K. Rowling könyvsorozatának sikere páratlan, már több mint 600 millió eladott példánynál tart a hét regény szerte a világban, és most a rajongók legnagyobb örömére újabb könyv érkezik. A világ számos országában egyszerre debütál majd a Varázsalmanach, hazánkban egy könyvbemutató keretein belül szerezhetik majd be a rajongók az első példányokat.

Az eseményen ott lesz Tóth Tamás Boldizsár, a könyvek fordítója is, aki érdekességeket fog elárulni és lehet vele majd személyesen is találkozni. Mindezek mellett számos izgalmas programmal várják a rajongókat a Libri Allee Könyvesboltba, lesz kvíz és természetesen izgalmas meglepetésajándékok is gazdára találnak.

Október 10-én érkezik az új Harry Potter-könyv - 2. kép

sorozatként éled ujjá a lenyűgöző varázslóvilág, mindeközben október 10-én hazánkban is megjelenik hivatalosan első mágiai kézikönyv, a Varázsalmanach.'>