4 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Nyomozást indított az olasz rendőrség Helen Mirren ellen

2018. október 23.
9.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Bár Helen Mirren egész életében megpróbált egyenes úton járni, 73 évesen mégis összeakasztotta a bajszát a rendőrséggel, egészen pontosan az olasz hatóságokkal, méghozzá amiatt az olaszországi Pugliában fekvő tengerparti kastély miatt, amit még tavaly vásárolt a férjével.

A színésznő és rendező férje, Taylor Hackford ugyanis azonnal elindították a felújítási munkálatokat, aminek részeként a kastély falai elsőként kerültek renoválásra, ellenben a helyiek ezt nem nézték túl jó szemmel, így feljelentést tettek a rendőrségen.

Az ok leginkább az, hogy a magasabbra emelt falak miatt a víz a sziklákról nem tud beleömleni az Adriai-tengerbe, ami szerintük környezetkárosító, így a rendőrség most nyomozni kezdett, ami magát Helent is megdöbbentette, hiszen korábban több környezetvédelmi kezdeményezést teljes mellbedobással támogatott.

A színésznő pedig most sem tesz majd másként, ezáltal ha valóban kiderül, hogy szabálysértést követett el, mindent megtesz azért, hogy mielőbb elhárítsák a problémát.