11 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

Nyíltan vállalja drogügyleteit önéletrajzi könyvében Majka

2013. november 21.
3.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Majka, avagy az ország szabad szájú rappere is könyvírásra adta a fejét, sőt mi több, decemberben megjelenő művében állítása szerint ugyanolyan őszintén vallott a múltbéli eseményekről, ahogyan azt már megszokhattuk tőle.

Majka állítása szerint a könyvben őszintén vállalja egykori drogügyleteit, illetve azt, hogy tömérdek pénzt költött szerencsejátékokra, és bár nyíltan beszél benne egykori barátnőiről is - akik közül sokan hírességek -, de mindenkit megnyugtat, szennyest senkiről nem tereget ki, a kellemetlen dolgoktól ugyanis távol tartotta magát.

Saját múltjával kapcsolatban azonban nem volt ennyire szigorú, Majka elmondása szerint felvállalja a könyvben, hogy még tinédzserkorában nyúlt először kábítószerhez, ami a szerencsejátékkal együtt hosszú ideig része volt az életének.

A rapper szerint a könyv összességében egy nagyon izgalmas és érdekes, nem mellesleg pedig tanulságos olvasmány lesz mindenki számára, hiszen nem szégyellt és nem is takargatott semmit a kitárulkozás közben, így még azt is megerősítette, hogy azért csak most vállalkozott a könyvírásra, mert szép összeget ajánlottak fel neki ezért.