12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Nézettségi rekordok dőltek a MyTV-n a magyar EB mérkőzések alatt

2016. június 30.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Telenor legfrissebb hírei szerint komoly nézettségi rekordokat döntött a MyTV szolgáltatás a magyar EB mérkőzések közvetítése során, ezáltal csak a bajnokság idején több mint tízezerrel növekedett azok száma, akik aktív felhasználóivá váltak az applikációnak.

A siker hátterében többek között egyébiránt az állt, hogy az EB mérkőzéseit bárki szabadon, előfizetés vagy regisztráció nélkül nézhette a MyTV szolgáltatás keretein belül az M4-es csatornán, miközben a már meglévő előfizetők augusztus végéig adatforgalmi díj fizetése nélkül használhatják a lehetőséget.

A legtöbben egyébiránt június 16-án, csütörtökön telepítették fel az alkalmazást mobilkészülékeikre, miközben sokkal nagyobb volt az érdeklődés rá a magyar-izlandi, mint a magyar-osztrák meccs alatt, előbbin ugyanis rögtön 125 százalékkal emelkedett meg az alkalmazást telepítők száma.

A statisztikák szerint egyébiránt Budapesten töltötték le a legtöbben a MyTV alkalmazást, de a dobogóra felkerült még második helyen a Győr, harmadikon pedig Szeged városa is, de Miskolcon és Székesfehérváron egyaránt nagy népszerűségnek örvendett az applikáció.