12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Nézd meg milyen jó formában van Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

2016. július 26.
3.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár tény és való, hogy Michael Douglas felett elszaladt az idő, ezáltal a színészlegenda idén már 71 éves, ellenben legfrissebb képein olyan jól fest, hogy ebből jó pár esztendőt letagadhatna - feleségéről, Catherine Zeta-Jones-ról nem is beszélve.

Pedig nem volt ez mindig így, Michael ugyanis néhány évvel ezelőtt megküzdött a torokrákkal, ami úgy tűnt, hogy kis híján felemészti a hírességet, de ő erős volt és leküzdötte a kórt, aminek ma már nyoma sincs rajta.


kép'>Nézd meg milyen jó formában van Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones - 2. kép

Ezt támasztják alá azok a fotók is, amelyeken Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones láthatók, akik éppen St. Tropez-ban töltik jól megérdemelt nyaralásukat, és a városnézés mellett a páros még egy hajókirándulást is betervezett az egyik napra.

Nézd meg milyen jó formában van Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones - 3. kép

A képeken ezekről a momentumokról láthatunk néhány röpke pillanatot, ezáltal a saját szemünkkel tekinthetjük meg, hogy a két híresség mennyire boldogan, vidáman és mosolygósan járja a várost, miközben szinte folyamatosan egymás kezét fogják, és olyan jó formában vannak, mint talán még soha.

Nézd meg milyen jó formában van Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones - 4. kép