21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Nézd meg a furcsa fejű kutyát, akit az egész világ imád

2017. március 02.
7.7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
A BuzzFeed munkatársai számoltak be minden idők talán legfurcsább arckifejezéssel rendelkező kutyusáról, akit Picasso néven testvérével, Pablóval együtt a napokban adtak le egy menhelyen, ahol el szerették volna altatni őket.

A Luvable Dog Rescue, egy ismert amerikai állatmentő csapat azonban ezt nem hagyta annyiban, és elszállították a két kutyust, melyek közül Picasso mára világsztárrá vált, hiszen olyan furcsa fejjel rendelkezik, hogy olyant talán még senki sem látott, de éppen ezért mindenki nagyon imádja őt.

Hogy mi történhetett Picassóval, azt senki sem tudja, talán születési rendellenesség, talán egy baleset áll a háttérben, de az örökbefogadó szervezet elhatározta, hogy segít a kis állaton, így elvégeztetnek rajta egy szájkorrekciós műtétet, és utána megpróbálnak neki és testvérének is szerető gazdikat találni.


Ha Ha????Pablo and Picasso are VERY sweet and VERY goofy in their own unique ways!??We love these special brothers!?? Picasso has some medical issues we need to work through before the boys will be available for adoption??Please be patient as we've had hundreds of inquiries already from interested Adoptors!??We want to thank BUZZFEED and Brad Esposito for the fantastic story on Pablo and Picasso!!! #BornThisWay #pitbullcorgi #wonkyface #rescued

Luvable Dog Rescue (@luvabledogrescue) által megosztott bejegyzés,