24 °C
szórványos felhőzet
2024. június 19., szerda
Gyárfás

Németországban is hatalmas sikert aratott a 30 éves Mandoki Soulmates

2023. szeptember 26.
25.9931
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legnagyobb rock és jazz legendákat felvonultató Mandoki Soulmates németországi turnéja hatalmas siker volt, a sajtó és a közönség is odáig volt a Bartók Béla által inspirált "Magyar Képek" aranyalbumért, sőt, a Szomorú vasárnap is felkerült a repertoárba.

Idén a budapesti és a kolozsvári koncerteket követően Hamburgban, Berlinben, Münchenben, Drezdában, Leipzigben is elsöprő sikert aratott a Mandoki Soulmates. Több stadiont is sikerült megtölteniük, a rajongók pedig hosszú tapssal köszönték meg a nagyszerű élményt.

Leslie Mandoki így nyilatkozott:

...eljátszotta nekünk a "Szomorú Vasárnap" című dalt cimbalmon. Amikor megszólalt a muzsika, a múlt, a jelen és a jövő egyetlen kontinummá olvadt. Az élet színei, a boldogság és a bánat pillanatai életre keltek, akkor és ott...életünk színes palettájának egyik legszebb ecsetvonásává vált ez a zenei élmény. Mélyen megérintett... nem volt kérdés számomra, hogy a Szomorú Vasárnapnak ott a helye a műsorunkban. Budapesten, Kolozsváron, Hamburgban, Berlinben, Münchenben, Drezdában, Leipzigben is megszólalt, ahol óriási siker volt, a jóhír az, hogy a közönség is pontosan úgy imádja, ahogy mi zenészek is.Fotó: Benjamin Zibner