0 °C
tiszta égbolt
2023. december 04., hétfő
Borbála, Barbara

Nem tudja lehunyni a szemét a híres énekesnő

2013. november 11.
6.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Katherine Jenkins, a híres amerikai énekesnő első ránézésre a harmónia és a báj tökéletes megtestesítője, de egy interjúban nemrégiben őszintén vallott egy őt kínzó betegségről, ami állítása szerint már gyermekkora óta gyötri a hírességet.
 A 33 éves énekesnő ugyanis saját bevallása szerint nem tudja lehunyni szemeit, így még alvás közben is félig nyitott szemmel alszik, mintha ébren lenne. Katherine szerint így álmodni sem igazán szokott, de saját bevallása szerint már hozzászokott a furcsa rendellenességhez, amire az orvosok sem igazán tudják a magyarázatot.

A szakemberek szerint ugyanis a problémát több minden is okozhatja, így gyermekkori traumák, stroke, de akár még genetika is állhat a háttérben, rosszmájú pletykák szerint azonban az énekesnőnek inkább a plasztikai műtétek és egyéb szépészeti beavatkozások idézték elő ezt a problémát.

A sztárt természetesen látszólag nem zavarja a furcsa betegség, egy londoni díjátadón ugyanis Katherine a közelmúltban szó szerint csodálatos formában jelent meg az emberek előtt, csak úgy sugárzott a boldogságtól, így különös problémája vélhetően nem akadályozza majd a jövőben sem sikeres pályafutását.