20 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Nagyon csúnya kártérítési perek indulnak Katalin hercegnő félmeztelen fotói miatt

2017. május 05.
8.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Katalin hercegnőről még 2012-ben bukkant fel a világhálón néhány olyan topless fotó, amelyen a brit királyi család tagját bikini felső nélkül fotózták le, miközben Vilmos herceg naptejezte a hátát.

A fotókat a legtöbb magazin puszta tiszteletből nem hozta le, ellenben két lap is volt, akik takarás nélkül közölték a képeket, amelyek teljes egészében megmutatták Katalin hercegnő melleit, ami részéről hatalmas szabálysértés volt.

Bár az eset évekkel ezelőtt történt, a brit királyi család azonban nem akarja annyiban hagyni a dolgot, így feljelentést tettek az ügyben, ezáltal 1,3 millió fontos, avagy több mint 500 millió forintos kártérítési pert akasztották a Closer nyakába, és további 42 ezer fontos, avagy 15 millió forintos pert indítottak a La Provence magazin ellen.

Vilmos herceg az ügyben elmondta, hogy teljesen megdöbbentő volt számukra, hogy a lesifotósok mire képesek, hiszen teljesen megsértették a privát szférájukat, és emlékeztetett arra, hogy korábban édesanyjának is egy ilyen alak miatt kellett meghalnia.