13 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Nagymama lesz Cicciolina

2013. november 20.
2.1981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Örömanyai és nagymamai szerepek elébe néz Cicciolina, az egykori szexikon, a magyar származású pornószínésznő fia, Ludwig Koons ugyanis hamarosan megnősül, és ugyan a pár még igencsak fiatal, állítólagosan hamar szeretnének egy kisbabát.

Cicciolina saját maga kürtölte világgá az örömhírt, miszerint Ludwig fia és Soraya hamarosan egybekelnek, illetve már tervezgetik a kisbabát, amivel kapcsolatban az egykori pornósztár kiemelte, hogy már másfél évvel ezelőtt is téma volt, ám akkor hiába nézegette a rugdalózókat, az eset sajnos vaklármaként végződött.

Cicciolina elmondta, hogy álmodni sem mert volna jobb párt fia számára, akit kénytelen volt egyedül felnevelni, milliárdos festőművész édesapja ugyanis egyáltalán nem törődött gyermekével, és még a gyerektartást is alig-alig fizette.

Az egykori pornós ikon kiemelte, hogy nagyszerű kapcsolatot ápol fia párjának családjával, nagyon gyakran vendégeskedik náluk, cserébe pedig Sorayát alaposan megismerteti a magyar kultúrával, így például már kalocsai mintás blúzt is vásárolt neki a múltban.