9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Most először lehetett látni Katalin hercegnét a hasi műtétje után

2024. március 05.
23.4981
Mariann profilja, adatai
Mariann
Lassan két hónapja annak, hogy a wales-i hercegnét nem látta a nagyközönség, miután korábban a palota bejelentette, hogy tervezett hasi műtétet hajtottak végre rajta, most azonban édesanyja mellett bukkant fel egy autóban.

Az elmúlt hetekben már nagyon vad összeesküvés-elméletek kezdtek el terjedni Katalin hercegnéről, miután állapotáról semmit sem lehetett tudni. Sokan már azt hitték, hogy elvált Vilmos hercegtől, mások szerint kómába esett és még ennél is durvább elméletek terjedtek a neten, ezért a palota újabb közleményt adott ki a hercegnéről.

Most azonban végre felbukkant, ugyanis édesanyjával, Carole Middletonnal kapták lencsevégre egy terepjáróban, amint éppen elhagyják a windsori kastélyt. A hercegné sötét napszemüveget viselt, nem akart túl sokat mutatni magából, de látszólag jól nézett ki. Katalint 2023. december 25-e óta nem fényképezték nyilvánosan, amikor is Vilmos herceggel és három gyermekükkel egy templomi szertartáson vettek részt.
bejelentette, hogy tervezett hasi műtétet hajtottak végre rajta, most azonban édesanyja mellett bukkant fel egy autóban.'>