34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Most 50 Cent dobálózott egy mikrofonnal, el is találta egy nő fejét

2023. szeptember 01.
27.0971
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az énekesek néha túlzásba tudnak esni egy-egy koncertjükön, nem volt ez másképp nemrégiben Cardi B-vel, akinek nem tetszett, hogy lefröcskölték a ruháját, most pedig a rapper akadt ki a technikára, dühében pedig eldobta mikrofonját, ami eltalálta egy nő homlokát.

A TMZ pletykalap számolt be először arról az esetről, ami a napokban történt a Los Angeles-i Crypto.com arénában, ahol koncertet adott 50 Cent. A műsor alatt több alkalommal is elromlott a mikrofonja, amin annyira felhúzta magát, hogy az egyiket a közönség sorai közé dobta.

Ott azonban egy nő homlokát találta el, aki ezután feljelentést tett. Egyes információk szerint 50 Cent olyan helyre célzott, ahol nem szabadott volna senkinek sem lennie. A nő azonban azt állítja, hogy dobás előtt az énekes ránézett. Valószínűleg a hatóságok fogják kivizsgálni az esetet, amennyiben a két fél nem egyezik meg.
nemrégiben Cardi B-vel, akinek nem tetszett, hogy lefröcskölték a ruháját, most pedig a rapper akadt ki a technikára, dühében pedig eldobta mikrofonját, ami eltalálta egy nő homlokát.'>