9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Mindenki kíváncsi Matthew Perry könyvére, halála óta megduplázódott az eladások száma

2024. február 21.
25.7691
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tavaly október végén érkezett a sokkoló hír, miszerint elhunyt a Jóbarátok egyik ismert színésze, aki köztudottan évek óta függőségben szenvedett hol az alkohol, hol pedig a gyógyszerek miatt, még könyvet is írt minderről, amire sokan kíváncsiak.

Matthew Perry halálával hatalmas űrt hagyott, sok rajongó szerette őt, legfőképpen a Jóbarátokban nyújtott alakítása miatt. Még 2022-ben jelent meg Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címmel őszinte életrajzi könyve, melyben kendőzetlenül mesélt évekig tartó függőségeiről.

A halála óta rengetegen kíváncsiak a könyvre, a hírek szerint megduplázódtak az eladási számok, eddig 2,5 millió példányban kelt el. Ez a szám pedig folyamatosan növekszik, hiszen világszerte számtalan országban érhető el, köztük természetesen hazánkban is. Mindeközben családja létrehozta a Matthew Perry Alapítványt, hogy segíteni tudjanak a hasonló helyzetben lévő embereken.
hír, miszerint elhunyt a Jóbarátok egyik ismert színésze, aki köztudottan évek óta függőségben szenvedett hol az alkohol, hol pedig a gyógyszerek miatt, még könyvet is írt minderről, amire sokan kíváncsiak.'>