1 °C
enyhe havazás
2023. december 06., szerda
Miklós

Minden kétkedőnek: csak ennyire szerelmes egymásba Hosszú Katinka és Shane Tusup!

2016. augusztus 24.
5.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata rendkívül érdekes, hiszen nem csak férj és feleség ők együtt, hanem egy edző- és sportolópáros is, akikről számtalan olyan hír látott napvilágot a múltban, miszerint kapcsolatuk válságban van, és nem is szeretik egymást igazán, csak a sport és a közös sikerek miatt vannak együtt.

A rói olimpián elképesztő sikereket elért Hosszú Katinka és párja azonban tegnap bebizonyította, hogy mindez tévedés, ezáltal az úszónő egy romantikus kép társaságában egy megható üzenetet is közölt a hároméves évfordulójuk alkalmából, amely így hangzott: "Ma van három éve, hogy összeházasodtunk! Köszönöm a feledhetetlen emlékeket Shane Tusup! Tudod: Te és én a világ ellen :) Szeretlek! Boldog évfordulót!"

 

Aug 22., 05:57 PDTMinderre természetesen Shane is reagált, méghozzá egy a napokban, az olimpián készült szelfivel, amely mellett leírja, hogy Katinka sokkal több neki, mint a felesége, hiszen a legjobb barátja is egyben, akivel áldás minden egyes együtt töltött nap, és alig várja a további közös jövőt, valamint a csodás kalandokat. Hát nem édesek?